Atom Percussion

Is slagwerk ook jouw passie en heb je woensdagavond nog een plaatsje vrij in je agenda tussen logoatompercussion19u00 en 20u30?

Dan is Atom Percussion misschien wel iets voor jou!

Deze groep maakt integraal deel uit van de Koninklijke Harmonie ‘Moed en Volharding’ uit Denderhoutem.

Wat begon, eind oktober 2010, met een bezetting van 6 gemotiveerde slagwerkers, is ondertussen uitgegroeid tot een mooie groep van 15 spelende leden.

Van de beginnende tot de meer ervaren percussionist, iedereen draagt zijn staantje bij.

Alle instrumenten komen bij ons aan bod; xylofoon, marimba, vibrafoon, drums, pauken, klein slagwerk, van een klassiek trommelkorps is er dan ook geen sprake meer, wat niet wegneemt dat we als trommelkorps fungeren bij uitstappen van de harmonie zoals de jaarlijkse Cecilia uitstap.

Het repertoire is zeer uiteenlopend.

Sinds zijn ontstaan brengt Atom Percussion een waaier aan klassieke en moderne muziek die de toebehoorder steeds kan verbazen.

Op het programma staan bekende nummers als ‘Brand New Day’, ‘Hot Hot Hot’, ‘Clockx’,… en minder bekende zoals ‘7 reasons for a meeting’.

De repetities verlopen in een losse en aangename sfeer, maar oog voor detail en muzikaliteit wordt niet vergeten.

Ook na de repetitie is er tijd voor een aangename sfeer, weliswaar minder muzikaal, Maar aan de bar ontstaan meestal de beste ideeën.

Begint het te kriebelen om ook je eerste stappen te zetten in de slagwerkwereld of wil je jou kunnen met ons komen delen?

Neem dan zeker met ons contact op via de contact pagina op onze website of kom eens langs op woensdagavond tussen 19u00 en 20u30.

Geef een reactie